Попереду Новий рік, а це означає, що потрібно подбати про святковий стіл та зробити заготовки. Найчастіше це займає багато часу, але є лайфхаки, які точно спростять вам життя.

Одна справа, коли потрібно почистити всього один зубочок часнику ножем - це просто і легко, але коли страв багато або, наприклад, одна з них вимагає великої кількості цього пекучого продукту, як у випадку з консервацією на зиму, це дуже затратно по часу.

Часник. Фото: Youtube
Часник. Фото: Youtube

Почистити відразу багато часнику можливо. Спосіб зовсім нехитрий і точно сподобається тим, хто вважає за краще заощадити час на готуванні, не стояти цілодобово біля плити і витратити його на важливіші справи. Його ще називають "ледачим".

Як швидко та легко почистити багато часнику

Потрібно опустити велику кількість неочищеного у воду на 15 хвилин і сміливо займатися своїми справами чи іншими процесами приготування. Далі злийте воду і видаліть лушпиння з часнику руками. Через те, що ви заздалегідь його замочили, він добре очиститься.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Замочений часник, фото 1000.menu
Замочений часник, фото 1000.menu

У зимовий період часник дуже корисний, так що додавайте його в їжу частіше і не соромтеся специфічного запаху.

Раніше ми писали про те, як врятувати промокле взуття взимку, якщо немає світла: можна швидко висушити 3 способами

Як повідомляв Знай.ua, як позбутися від живота, що випирає, перед Новим роком: спосіб без спорту і виснажливих дієт.

Також портал Знай.ua писав, що пуховик буде як новий: як легко повернути об'єм, якщо збився наповнювач після прання