Народний артист України, ректор Київського університету культури та мистецтв Михайло Поплавський, який відкрив факультет TikTok, частенько радує шанувальників будь-якими публікаціями на своїй сторінці у соціальній мережі Instagram.

Якось чоловік дав інтерв'ю, під час якого розповів, що його любили критикувати журналісти. Однак, незважаючи на це, він, навпаки, радить усім не звертати увагу на негативні висловлювання на свою адресу і насолоджуватися життям, не боячись ризикувати.

Михайло Поплавський, фото: Знай.ua
Михайло Поплавський, фото: Знай.ua

Наразі він поділився п'ятисекундним відео, де танцює з молоденькими дівчатами у жовтих костюмах.

"Заряджаюся на понеділок. Як пройшли ваші вихідні? Пишіть у коментарі", - пише Михайло Поплавський у публікації.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Публікацію за три години переглянули понад 30 тисяч разів. У коментарях можна помітити, в основному, тих самих користувачів, які залишають однотипні повідомлення, щоб привернути увагу.

Скрін, відео YouTube Поплавський
Скрін, відео YouTube Поплавський

"Ви надзвичайно позитивна людина", "Дуже класно", "Дуже приємно дивитися на Вас", "Шикарно, Нереально. Я в захваті від Вас та Ваших публікацій", "Вихідні пройшли на позитиві!" , - Пишуть вони.

Нагадаємо, що Михайло Поплавський вибрав красунь на новорічну ніч і показав їм свою мандаринку: "Я вже чекаю".

Раніше ми повідомляли, що Михайло Поплавський згадав, як вступив до ВНЗ зі скандалом: "Не очікував, що це...". Михайло Поплавський розповів, як він ішов до своєї мрії.