З часом речі у гардеробі втрачають свій зовнішній вигляд, а викидати їх зовсім не хочеться. На щастя, їх можна реанімувати. Цей простий спосіб вас здивує!

Для відновлення привабливого вигляду ваших речей скористайтеся звичайним молоком, яке є практично у кожному холодильнику. Це народний засіб, який справляється із нескладними плямами.

Для цього потрібно насамперед підігріти молоко - воно має бути теплим. Далі замочіть речі у молоці (футболки, блузки) та залиште їх так на 4 години.А після замочування потрібно випрати речі звичним способом.

пральна машина
пральна машина

Варто наголосити, що таким простим способом з використанням звичайнісінького молока можна відновити навіть вовняні речі, якщо вони сіли після прання. Для цього потрібно зробити розчин із молока та води в рівних пропорціях.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Далі замочуйте одяг протягом однієї години у цьому розчині, після цього сполосніть, а потім висушіть. Важливо протягом цього часу постійно розтягувати річ, яка сіла. Таким чином ви зможете відновити її потрібний розмір.

Таким чином, відновити речі можна, якщо знати декілька подібних народних хитрощів. Адже молоко є одним із засобів, яке здатне вивести плями й відновити розмір після невдалого прання.

Ціни на молоко, скріншот з відео
Ціни на молоко, скріншот з відео

Нагадаємо, за якою ціною зараз можна придбати дрова на зиму: про низьку вартість варто забути

Як повідомляв "Знай.ua", якщо у вас електроплита: як нагріти чи зварити їжу без світла у квартирі

Також "Знай.ua" писав, гріють на чверть гірше: чому ви втрачаєте тепло та гроші через ваші батареї