Не кожен може бути легковажним Близнюком, який просто дозволяє речам котитися зі своєї спини, ніби це практично ніщо.

Астрологи запевняють, якщо вам, як правило, потрібно трохи більше часу, щоб подолати відмову, ніж оточуючим людям, не хвилюйтеся, тому що, швидше за все, ви народилися під одним із цих знаків зодіаку.

Гороскоп. Фото: Youtube
Гороскоп. Фото: Youtube

Рак

Якщо ви коли-небудь любили Рака, то знаєте, що цей знак — завдяки своєму правлячому небесному тілу, Місяцю — відчуває все трохи гостріше, ніж інші знаки зодіаку. Це означає, що вони люблять сильніше, сміються сильніше та ранять більше, ніж інші. Тож не дивно, що цей знак, який уже має вроджений страх бути покинутим, найважче сприйме відмову.

Лев

Впевнений і чарівний Лев має тенденцію отримувати все, що хоче. Як і їх правляче небесне тіло, Сонце, Лев звик до того, що люди втягуються в гравітаційне тяжіння їхнього сяйва, і їм важко відпустити. Отже, у тих рідкісних випадках, коли трапляється навпаки, це може стати сильним ударом по, скажімо так, здоровому его Лева. Іншими словами, Леву може знадобитися деякий час, щоб подолати цю емоційну рану, оскільки вони не мають багато практики, щоб прийти в норму.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Скорпіон

Ви можете бути здивовані тим, наскільки глибока відмова може вразити Скорпіона. Може здатися, що всі вони мають міцну зовнішню оболонку та жало, але цей водяний знак таємно дуже емоційний. Коли вони опустять свої стіни й розкриються, їх відкинуть так само глибоко. Замість того, щоб хтось бачив, як вони плачуть, Скорпіон спрямовує весь цей біль у гнів — і, можливо, навіть у відтінок помсти.

Риби

Милі, романтичні Риби просто погано переносять відмову. Це тому, що він протилежний всьому, що вірить цей оптимістичний знак. Вони вірять у щасливий кінець, про який завжди мріяли, тому, коли їхню прихильність відмовляють, зневіра може легко повернутися всередину цього чутливого водяного знака. Хороша новина полягає в тому, що коли Риби знаходять час, необхідний для лікування, до них повертається оптимізм. Якщо є якийсь знак, який може втілити їхню мрію про щастя назавжди, то це Риби.

Нагадаємо, ми писали, що ці 4 знаки Зодіаку найвразливіші для ретроградного Марсу: стережіться аж до січня.

Як повідомляв "Знай.ua" Овен, Телець і Близнюки: до кого у грудні фортуна повернеться не тією стороною, і принесе одні розчарування у коханні.

Також "Знай.ua" інформував, Водолій, Овен, Близнюк та Рак: цим чотирьом знакам Зодіаку посміхнеться фортуна до кінця листопада.