Хоча це і не є справжньою хворобою чи діагнозом, загальновизнано, що коли ця "недуга" трапляється, у вас з'являється внутрішня відраза на те, що робить людина, з якою ви зустрічаєтеся.

Ця річ (the ick) може статися на будь-якій стадії стосунків, від першого побачення до років шлюбу.

Пара. Фото: Youtube
Пара. Фото: Youtube

Психологи пояснюють причини

Одна з причин полягає в тому, що це механізм або стратегія самооборони для захисту від невдач у стосунках, страху зобов’язань, страху близькості або чутливості до відмови.

Деякі речі, які завдавали людям жаху, є досить зрозумілими. Наприклад, жувати з відкритим ротом, не говорити "будь ласка" чи "дякую" серверу, або ж зарозумілість. Інші речі є більш незрозумілими та, здавалося б, нешкідливими, як-от неприязнь до хумусу, біг через аеропорт із валізою, що котиться, або використання неправильних емодзі-смішинок.

Популярні новини зараз
Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Список ситуацій, через які люди стали ненавидіти один одного (для розваги)

  • На ньому були шорти з розводами лососевого кольору.
  • Він стрибав і клацав підборами, щоб показати своє хвилювання. Перший раз це було смішно, але стало повсякденним явищем і стало однією з причин нашого розриву.
  • Кожен другий текст він закінчував словами "лол".
  • Вона вимовляла італійські страви з італійським акцентом. (Вона не була італійкою.)
  • Він був у пуховику Moncler у 50-градусну спеку.
  • Я не чула, як мій чоловік ригав, доки ми не одружилися, а коли це сталося, я про все пошкодувала.
  • Після поцілунку він видавав тихі цмокаючі звуки, наче насолоджувався чимось безпідставно.

Дівчина. Фото: Youtube
Дівчина. Фото: Youtube

Нагадаємо, ми писали, що 3 найвпертіших знаки Зодіаку: одразу знайте, з ким маєте справу.

Як повідомляв "Знай.ua" Водолій, Овен, Близнюк та Рак: цим чотирьом знакам Зодіаку посміхнеться фортуна до кінця листопада.

Також "Знай.ua" інформував, знаки Зодіаку, яких закрутить божевілля кохання вже цієї зими: хто в цій невгамовній четвірці.