У коханні, дружбі та роботі деякі знаки щодня борються із заздрістю. Деякі знаки ревниві (але не мстиві чи маніпулятивні), тоді як інші знаки схильні створювати проблеми.

Залежно від карти народження людини, вона може бути більшою або меншою ревнивістю, ніж звичайна людина з її знаком. Астрологи пропонують взяти за основу відомі факти про ревниві знаки.

Скорпіон

Скорпіон жадає влади та пристрасті, тому, якщо хтось має більше навичок, ніж вони, Скорпіон відчує загрозу. Якщо їхній партнер має блукаючі очі, Скорпіон відчує, що вони втратили глибину своїх стосунків. Якщо ви зустрічаєтеся з цим водним знаком, не згадуйте ім’я свого колишнього. Якщо ви працюєте зі Скорпіоном, тримайте його як друга, а не ворога. Дайте зрозуміти, що ваші перемоги також належать їм.

Рак

У цього надчутливого знака легка зневага може викликати сильну заздрість. Рак вважає себе найкращим партнером і другом, якого людина може побажати. Вони справді віддані близьким людям. Тому, коли ви йдете до когось іншого за любов’ю та підтримкою, Рак сприйме це особисто.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Лев

Лев любить бути №1 — якщо хтось займе перше місце, заздрість почнеться. Цей знак вогню сподівається бути в центрі уваги 24/7. У коханні, дружбі та навіть роботі Лев хоче, щоб його обожнювали. Якщо Лев говорить про себе і вимагає уваги (більше, ніж зазвичай), то це хороший знак того, що він відчуває ревнощі.

Ревність. Фото: кадр з відео
Ревність. Фото: кадр з відео

Діва

Діва самокритична, тому, якщо хтось її підкаже це, то вона обуриться. Для цього земного знака життя означає стати найкращою версією себе. Якщо Діва побачить когось із якостями або досягненнями, яких вони самі прагнуть, вона обов’язково відчує ревнощі. У роботі та в житті загалом Діва, безумовно, один із найбільш заздрісних знаків Зодіаку.

Телець

Власницький і відданий, Телець буде обурюватися, якщо його партнер виявляє інтерес до когось іншого. А в житті Телець заздрить будь-кому, у кого є те, чого він дійсно хоче — чудова кухня, гідромасажна ванна, атласні простирадла, що завгодно. Вони, безумовно, одні з найбільш ревнивих знаків Зодіаку.

Овен

Овен запальний і імпульсивний, тому за лічені секунди його заздрість може підскочити.Цей вогняний знак швидко злиться і дуже змагається — якщо вони відчувають, що хтось загрожує їхнім стосункам, роботі чи дружбі, вони точно можуть відчути сильний спалах ревнощів. Але характер Овнів дозволяє швидко відходити, тому так само швидко вони охолонуть.

Нагадаємо, ми писали, що ці 4 знаки Зодіаку найвразливіші для ретроградного Марсу: стережіться аж до січня.

Як повідомляв "Знай.ua" Водолій, Овен, Близнюк та Рак: цим чотирьом знакам Зодіаку посміхнеться фортуна до кінця листопада.

Також "Знай.ua" інформував, що Близнюки нерішучі, а Козероги прокрастинатори: яку найгіршу звичку мають знаки Зодіаку.