Астрологи спробували визначити, яка гра захопить кожен знак зодіаку

Грати люблять не тільки діти, у дорослому житті нам також необхідна гра, комусь для того, аби провести час, комусь - щоб відволіктись. тому астрологи визначили, якими іграми можна зацікавити кожен знак.

Овен

Для Овнів настільна гра Risk стане найулюбленішою. Адже там можна проявити свої інстинкти та свій інтелект. Воїн за своєю природою робить гру Risk ідеальною для Овна, який може грати головнокомандувача, не виходячи з дому.

Настільна гра. Фото: скриншот з відео
Настільна гра. Фото: скриншот з відео

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Телець

Тут підійде гра "Колонізатори". На відміну від інших знаків, які, здається, постійно змагаються один з одним, ви віддаєте перевагу повільному шляху та зосереджуєтеся на власних цілях. Але це не означає, що ви час від часу не насолоджуєтеся дружнім змаганням.

Близнюки

Ерудит. Спритний і сміливий, ваш розум завжди рухається зі швидкістю мільйон миль на хвилину, Близнюки. Оскільки знак керує цікавим і балакучим Меркурієм, ви не можете не опинитися в центрі кожної розмови. Для вас вечірки — це спілкування, але ви ніколи не пропустите шанс продемонструвати свою кмітливість.

Рак

Для вас ідеальною буде гра "Кодові імена". Ви один із найбільш чуйних знаків зодіаку, і оскільки знак керує інтуїцією, ви дуже добре вмієте вловлювати стратегії та почуття інших людей у ​​ситуації, що обов’язково дасть вам перевагу в такій грі.

Лев

У вас є така енергія, яка приваблює людей і утримує їх увагу. Якщо ви хочете влаштувати виступ наступного разу, коли ви та ваша команда збираєтесь разом, гра-шаради, як-от Guesstures, обов’язково тримає всіх у тонусі.

Діви

Настільна гра Клуедо - саме для вас. Ви прониклива людина, яка більше спостерігає, ніж говорить. Оскільки ваша спостережливість така хороша, ви часто пролітаєте поза радаром і дивуєте всіх, коли виходите на перше місце.

Терези

Терезам підійде настільна гра "Гра в життя". Під керуванням романтичної та розкішної Венери ви цінуєте естетику та атмосферу світської зустрічі так само, як і сам список гостей. І хоча для стороннього спостерігача ви можете здатися непохитним і порядним, ви любите виявляти свою дурну сторону в колі близьких друзів.

Скорпіон

Шахи. Незважаючи на те, що на перший погляд ви дуже круті та чарівні, у вашій особистості є щось більше, ніж ви можете сказати. Природа вашого водяного знака робить вас дуже вправними у вловленні справжніх мотивів і намірів людей.

Стрільці

"Тривіальна гонитва", де Стрільці можуть довести, що вони генії.

Козероги

"Монополіст" - ви кмітливий, практичний тип, який любить не думати про свої гроші. Звісно, вам подобається час від часу розслаблятися та розслаблятися, але що справді вас надихає, так це демонструвати, наскільки ви стратегічні.

Водолій

Табу - Водолії люблять збочити з протореної дороги та висловлювати "табуйовані" почуття — це ще одна причина для них брати участь у цій грі.

Риби

Гра Pictionary для Риб саме те що треба. Ви найщасливіші, коли відчуваєте свободу висловлювати свою творчу сторону. Ви не дуже хвилюєтеся про перемогу; вам більше цікаво розважатися та залишати спогади з улюбленими людьми.

Нагадаємо, ми писали, що 6 жіночих імен, які приносять удачу тоннами: їхні володарки втеруть носа всім

Як повідомляв "Знай.ua" Топ-5 фактів про знаки Зодіаку: чи мстиві Скорпіони і чи педантичні Діви.

Також "Знай.ua" інформував, що загрібатимете гроші лопатою і купуватимете багато гречки: яку квітку потрібно мати вдома для багатства