Деяким жінкам пощастило куди більше, ніж іншим: вони можуть підкорити кавалера не тільки своєю харизмою, але і зачарувати одним своїм ім'ям.

Психологи визначають вплив тих чи інших факторів на життя людей. Так було досліджено, що одні співзвуччя імен впливають на чоловіків куди сильніше, ніж інші.

Жінка. Фото: скриншот з відео
Жінка. Фото: скриншот з відео

Аліна

Хоча ім'я означає "інша", або "чужа", Аліна для чоловіків стає магнетичним іменем через свою несхожість з іншими. Також Аліни є бурхливими в коханні, що також підбурює представників протилежної статі.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Олена

Дівчата, на ім'я Олена, здаються чоловікам особливо привабливими та щирими, що при першій же зустрічі їх підкуповує.

Єва

Єва — найдавніше з усіх жіночих імен, адже саме його носила перша жінка на Землі. Сильна, вольова, та володіє відмінним самоконтролем приваблює чоловіків своєю непохитністю та гострим розумом.

Оксана

Від природи — дуже романтичні особи. Однак чоловіки в них бачать, перш за все, друга, що змушує їх ставитися до таких дівчат максимально чесно і щиро.

Жінка. Фото: скриншот з відео
Жінка. Фото: скриншот з відео

Вікторія

Довірлива, ніжна, та відверта Вікторія дуже віддана дружина, підтримка та опора чоловіка. Вона не проти поступитися верховенством в сім'ї чоловікові.

Лілія

Кокетлива Лілія здатна зачепити з першого погляду. Такі жінки справляють враження витончених панянок, яких хочеться захищати.

Марина

У Маринах чоловіки, перш за все, цінують їх інтелект і життєлюбність. Такі жінки можуть подарувати своєму кавалеру турботу, опору і стабільність.

Нагадаємо, ми писали, що знаки Зодіаку, яких закрутить божевілля кохання вже цієї зими: хто в цій невгамовній четвірці.

Як повідомляв "Знай.ua" Сато Мацузака чи Берсерк: хто ви з героїв аніме згідно знаку зодіаку

Також "Знай.ua" інформував, дати магнітних бур у листопаді: коли берегти голови та як пережити коливання