Кожен у класі чи групі університету мав хлопців, яким дівчата не приділяли уваги.

За них не билися портфелями на перервах і не влаштовували підступи суперницям. А якщо справа в імені? Це цілком може так і бути і варто всього лише поглянути в паспорт, щоб зрозуміти, що це ім'я відштовхує красунь прекрасної статі.

Які це імена? Їх лише 5 і ми вам про них розповімо.

Чоловік, фото: Знай.ua
Чоловік, фото: Знай.ua

цукор

Чоловіків із цим ім'ям поважає все оточення, але на особистому фронті у них все сумно. Ще змалку їм часто відмовляли дівчата, які подобалися. Не виключено, що причина криється у його безвідмовності друзям. Багато жінок думають, що через це вони завжди будуть на другому місці. Сам Захар вважає, що він не вміє розуміти натяки, не любить фліртувати і нічого не розуміє в романтиці, і в цьому вся біда. Але насправді він надто суворий, вимогливий і прямолінійний, ніж і відштовхує жінок.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

Вадим

У чоловіків з цим ім'ям мінливий характер і жорсткий характер, причому вони непостійні і безвідповідальні. Жінки можуть помічати у поведінці Вадима легковажність стосовно них. Це заважає пов'язати з ним своє життя. Сам Вадим не особливо прагне створення повноцінної сім'ї, тому не поспішає переводити свої відносини в статус серйозних. Він довго зустрічатиметься то з однією, то з іншою, а ось одружуватися — це не про нього. Жінки, які хочуть стабільності, не терпітимуть такого чоловіка.

Микита

У багатьох жінок є свій невдалий досвід із Микитами. Своєю енергією він відштовхує від себе жіночу стать. Головна причина у його цілеспрямованості. Якщо у поле зору цього хлопця потрапляє цікава жінка, він починає влаштовувати її справжнє полювання. Його надмірна вона переростає в манію переслідування. Щоб домогтися її розташування, Микита готовий стежити за дамою, чекати на неї після роботи, шпигунити в соцмережах і підлаштовувати нібито несподівані зустрічі. Подібна наполегливість може лише відштовхувати жіночу стать, тому що вони відчувають у ній небезпеку.

чоловік
чоловік

Мирослав

Чоловіки з цим ім'ям є самостійними та незалежними. Але в коханні та романтиці у них нічого не виходить. Вони не люблять слухати нічиї поради та підлаштовуватися під будь-кого, чим і відштовхують жіночу половину населення. Мирослав не вміє і не хоче шукати компроміси, хоч у відносинах це головне. Крім того, він дуже замкнутий. Найцікавіше, що його внутрішній світ дуже цікавий і багатий, тільки жінкам туди немає входу.

Опанас

Ті, хто стикалися з Опанасом, знають, що він дуже любить себе. Чоловіки з цим ім'ям — справжні нарциси, які, окрім себе, нікого довкола не помічають та не поважають. Вони вважають себе головними і не звертають на думку другої половинки, тому й не знають, що таке жіноча ласка. У дорослому віці він дуже грубий і прямолінійний, а романтика зовсім не для нього. Він хоче знайти собі жінку, яка по всьому йому потуратиме, але через такі вимоги він ризикує залишитися зовсім самотнім.

Нагадаємо, що здоров'я, хоч у космос лети: 4 жіночих імені, які захищають від усіх хвороб, перевірте себе.

Раніше ми повідомляли, що зраджують так, що гай шумить: 5 чоловічих імен, які носять любителі "Лівочка".