Звичайне активоване вугілля вам знадобиться не лише як помічник при харчових інтоксикаціях, але й у випадку, якщо потрібно швидко та ефективно позбутися неприємного запаху в холодильнику.

Для цього потрібно при наявності стійкого запаху взяти мінімум 20 таблеток активованого вугілля та покласти його у будь-яку зручну неглибоку місткість і поставити в холодильник. Користуватись цим методом можна щоразу при необхідності.

Ефективність цього методу пояснюється просто, адже активоване вугілля відмінно притягує неприємні аромати та очищає повітря.

Активоване вугілля, скріншот з відео
Активоване вугілля, скріншот з відео

Проте, його дію можна випробовувати не лише на холодильнику. Активоване вугілля можна розкласти й в інших місцях в домі. Наприклад, під кухонною раковиною, в шафі, туалеті та ванній кімнаті.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

З активованого вугілля також можна вимовити саше. Для цього треба взяти 5-10 таблеток, додати кілька крапель ефірної олії й поставити в місце, де з'явився неприємний запах.

Таким чином, використовуючи цей простий компонент, вам не просто вдасться позбутися від запаху цвілі, але і наповнити оселю приємним ароматом.

холодильник, фото Pxhere
холодильник, фото Pxhere

Нагадаємо, у ПФУ пояснили важливий нюанс нарахування пенсії чоловікам: потрібно виконати одну умову

Як повідомляв "Знай.ua", чому булочки та хліб вам не вдаються: як правильно використовувати дріжджі, у цьому часто помиляються

Також "Знай.ua" писав, свіжий базилік на підвіконні: як виростити ароматну зелень у будь-який сезон року