Відомий український шоумен та гуморист Вадим Мічковський, якого всі знають як Дядю Жору, регулярно спілкується з шанувальниками та радує їх розважальним контентом у соцмережі Instagram, де за ним стежить понад 760 тисяч людей. Крім того, він ще й допомагає рідній країні у війні з окупантами.

Дядя Жора часто показує зворушливі сімейні моменти з донькою Аміною, а іноді навіть знімає спільні відео для TikTok. Цього разу вони вирішили присвятити час один одному та тваринам у контактному зоопарку, доки була можливість, адже містами України масово відключають електроенергію через удари окупантів.

Дружина Дяді Жори з донькою, фото з Instagram
Дружина Дяді Жори з донькою, фото з Instagram

"Аміна 2 дні просилася до улюбленої лами та свинок. А тут ще й нові друзі з'явилися))" - написав Дядя Жора.

Дівчинці пощастило помацати єнота, маленьких мавпочок, а також погодувати свинок та інших пухнастих друзів. Було видно, що Аміні дуже сподобалася їхня компанія.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Шанувальники розпізнали вигляд мавпочок, яких годував і артист – це були капуцини. Також вони відзначили, наскільки мило виглядав їхній сімейний день, ще й у такому місці.

Коментарі - instagram.com/dyadya_jora/
Коментарі - instagram.com/dyadya_jora/

Раніше ми писали про те, що Дядя Жора пожартував про неідеальні стосунки, але лише обурив українців: "Де гумор?"

Як повідомляв Знай.ua, Дядя Жора показав, як дешево та сердито здивувати другу половинку: "Айфони дарувати не модно"

Також портал Знай.ua писав, що Дядя Жора спантеличив дивним "майстер-класом" з флірту з жінками: "Пончик з дірочкою"