Український співак та автор пісень Артем Пивоваров, який займається сольною та досить успішною кар'єрою, окрім іншого, є й активним користувачем соцмережі Instagram. Артист регулярно радує шанувальників свіжими публікаціями в Instagram, де за ним стежить близько 640 тисяч людей.

Артем Пивоваров одним коротким, але дуже показовим відеороликом вирішив численним фанатам донести, наскільки українці відрізняються від росіян. Поки їхній диктатор нещадно губить життя мирних людей і руйнує нашу країну, вони думають лише про свої блага, а ось ми активно допомагаємо ЗСУ, наближаючи перемогу.

"У чому різниця між НАМИ 🇺🇦 та ними..." - написав Пивоваров.

Артем Пивоваров. Фото: скрін youtube
Артем Пивоваров. Фото: скрін youtube

Артист конкретно виділив одного скандального російського блогера Даву, який є колишнім хлопцем крикливої ​​співачки Ольги Бузової, і показав яку нову тачку він собі купив. Чоловік явно вихвалявся і був задоволений собою, адже мало не вистрибував зі штанів.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

А ось Пивоваров показав праці своїх старань - завдяки концертам йому вдалося купити для бійців машину, на якій було чітко видно фразу: "Я повертаюся знову додому". Це не вперше, коли Артем подібним чином підтримує ЗСУ.

Раніше ми писали про те, що Артем Пивоваров викликав фурор несподіваним тандемом із улюбленцем українців: "Козацький драйв"

Як повідомляв Знай.ua, "Ми одна стихія": Артем Пивоваров поїхав до "євротуру", українки втратили сон

Також портал Знай.ua писав, що Артем Пивоваров поділився спогадом із брутальної юності: "Трохи змінився"