Учасниця 11-го сезону романтичного шоу "Холостяк" Алла Павлівна почала ділитися тією інформацією, яку приховують від усіх українців у проєкті.

Ми бачимо ідеальну картинку, кохання, як у казці, але за цією ширмою ховаються сльози дівчаток, маніпуляції психологами, виведення на емоції заради видовища... Про все це почала розповісти Анастасія Кузьмінська, учасниця 12-го сезону шоу "Холостяк" з Алексом Топольським. Її підтримали й інші дівчата, серед яких і Алла.

Алла Павлівна із шоу "Холостяк" із Заливаком, фото: egiptyanochka
Алла Павлівна із шоу "Холостяк" із Заливаком, фото: egiptyanochka

"Колишня" Заливака пообіцяла, що в усьому підтримає Настю, якщо вона вирішить довести цю історію до кінця, адже має чоловіка, який в образу не дасть. Після того, як Алла вивела на чисту воду Григорія Решетника, про що ми писали раніше, вона розповіла і про те, як вибираються "фаворитки" Холостяка і яке рабство на канал у них потім виходить.

"Там сценарію немає, але, як я для себе це називаю, це сценарій без сценарію. У чому він полягає? З тобою говорять така кількість годин, скільки потрібно, щоб ти сказала ті слова, які потім виріжуть, підтягнуть по звуку і голосу... Якщо ти не фаворитка, то тебе просто лінчують... Зроблять смішну, дурну, розкриють негативні сторони... ", - говорить Алла.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників
Показати ще

@nadin.0001

І останнє на сьогодні 😅 #холостяк12🌹 #холостяк #холостякукраина #холостяк12сезон #украина #холостякстб

♬ оригинальный звук - nadin.p

Далі ексучасниця шоу "Холостяк" розповіла, хто такі "улюблениці СТБ". Це ті дівчатка, яких потім канал залучатиме до інших проєктів, щоб вони відпрацьовували ту славу, яку дає їм канал: брали участь в інших шоу, були суддями тощо. Адже на екрані їх покажуть практично ідеальними і зроблять все, щоб публіка їх полюбила, а відпрацювати це потрібно.

Сторіз Алли Павлівни про "Холостяк"
Сторіз Алли Павлівни про "Холостяк"

Нагадаємо, що "колишня" Заливака Алла Павлівна розповіла, як знущаються з дівчат на "Холостяку", Решетник найбільше: "Гріше пох*й".

Раніше ми повідомляли, що Алекс Топольський викинув подарунок, а редактори залякали штрафами: Аделіна Делі видала ще правду про шоу "Холостяк".