Відомий лікар-педіатр Євген Комаровський розповів українцям про ризик захворіти на грип у "найвразливіший" період, не кажучи про ще існуючий коронавірус, який так само вражає людей.

Осінь та зима – це сезон різних захворювань та ослабленого імунітету. Доктор Комаровський у своєму новому відео на YouTube-каналі пояснив, до чого готуватись українцям у цей період і наскільки підступним може виявитися грип.

Грип
Грип

Лікар заявив, що в Австралії цієї весни-літа багаторазове зростання кількості хворих у порівнянні з минулими роками. І саме в осінньо-зимовий період захворювання дійде і до України.

"Те, що трапляється в Південній півкулі у квітні, травні, червні, - восени-взимку приходить до нас", - сказав він.

Популярні новини зараз
На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Йдеться про грип, який супроводжується дуже неприємними симптомами - високою температурою, ломотою в тілі, сильним кашлем і болем у горлі, і так далі. З ними знайомий практично кожен із дитинства. Проте лікар зазначає, що коронавірус теж все ще літає у повітрі.

Коронавірус. Фото: скрін youtube
Коронавірус. Фото: скрін youtube

Комаровського обурює те, що до українців ще не дійшла потрібна інформація про те, де і як людині похилого віку з групи ризику вакцинуватися.

"Люди, які хочуть захиститися, повинні мати це право хоча б за свої гроші", - наголошує Євген Комаровський.

Раніше ми писали про те, що українці можуть зіткнутися з дефіцитом яблук: фермери зазнають суттєвих збитків через війну

Як повідомляв Знай.ua, пенсії без світла та зв'язку: як українцям видаватимуть екстрені виплати в "Укрпошті"

Також портал Знай.ua писав, декілька помилкових міфів про бензин в Україні, які не знають навіть досвідчені водії.