Популярна українська акторка театру та кіно Ксенія Вертинська є донькою Олексія Вертинського, але вона стала впізнаваною не лише завдяки зірковому батькові. Жінка грала у "Сватах", "СидОренки-СидорЕнки" і навіть у "Слузі народу" разом із президентом Зеленським.

Ксенія Вертинська після невеликого соціального "детоксу" заявила, що настав час повертатися до підписників. Також вона розповіла, що нещодавно була у чудотворних Карпатах і набиралася там сил. Більше того, їй треба було згадати, як це бути акторкою.

Ксенія Вертинська, фото з Instagram
Ксенія Вертинська, фото з Instagram

"З кожним днем все більше дивуюсь,наскільки людина адаптивне створіння. Шукаємо позитив у всьому, здавалось би навіть там де його знайти дуже важко 🤷🏼‍♀️ Мала змогу виїхати на три дні до Карпат і окрім того що згадати, як воно бути актрисою, яка колись знімалась😂, так ще й трохи перезапустити мозок", - поділилася Вертинська.

Варто зазначити, що Ксенія під час війни освоїла нову професію і навіть почала працювати в косметології, бо роботи у театрі поменшало.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Поїздка спонукала її усвідомити, що в цей період життя потрібно зливатися з природою, або Всесвітом, як це багато хто називає. Вона зрозуміла також одну просту істину - є речі, які людина змінити не в змозі, як би не хотілося.

Раніше ми писали про те, що донька Олексія Вертинського зі "Сватів" готова показати українцям свої "приховані" таланти: "Невелика проба пера"

Як повідомляв Знай.ua, донька Вертинського зі "Сватів" взялася за красу жінок і на якийсь час пішла з театру через війну: "Не твоя стеля"

Також портал Знай.ua писав, що донька Олексія Вертинського зі "Сватів" залишилася без роботи, але не зневірилася: "Не сумую, просто не вистачає"