В останні роки улюблениць українців Андрій Данилко, котрий полюбився всім за образ Вєрки Сердючки, не зраджує свого стилю: чорний одяг та, головне, чорна кепка.

Звичайно, кожен з нас хоч раз ставив собі запитання, що ж артист ховає під головним убором: лисину, невдалу пересадку волосся чи неслухняне волосся?

Нарешті Андрій Данилко відповів на нього у рамках проєкту "Скажи Гордеевой". Відповідь когось здивує.

Данилко та Гордєєва, скріншот: YouTube
Данилко та Гордєєва, скріншот: YouTube

За словами Данилка, якось він одягнув на себе чорний одяг і тепер буквально не можете його зняти. Він вважає, що це такий період його життя. Також Андрій дуже сильно чекає, коли закінчиться війна і він зможе не тільки "розфарбувати" себе яскравішими фарбами в одязі, а й нарешті зняти маску, відому кепку і зробити нормальну стрижку.

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

"Так ти не лисий?" - Здивувалася співрозмовниця артиста Гордєєва.

"Ти що! Я не встигаю стригтися. До мене приїжджає один хлопець, Руслан, і стриже. І каже, "Ну Андрію, навіщо я це роблю, якщо ви весь час ходите в кепці?" - розповів Данилко.

Андрій Данилко. Фото: скрін youtube
Андрій Данилко. Фото: скрін youtube

За його словами, у нього іноді виникає проблема з вибором головного убору. Часу їздити магазинами у нього немає.

"Ти заходиш у магазин, кажуть "Андрію, купи три відразу", ні, я купую тільки одну. І ось згодом вона починає втрачати колір, тому що я все-таки її праю, і щоб зробити її темнішою, її треба водою так добре. Я тобі клянуся! У мене немає часу піти купити кепку" , - зізнався Данилко.

Нагадаємо, що Андрій Данилко відверто розповів про пережите у Києві.

Раніше ми повідомляли, що Вєрка Сердючка роздяглася і показала попу в стрінгах, а "мама" повторила.