Відома українська телеведуча та блогер Маша Єфросініна поділилася новим ефектним фото та поділилася з шанувальниками особистим. Кадр зірка опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Машу Єфросініну люблять мільйони шанувальників і уважно стежать за її особистим життям та професійною діяльністю. Ведуча, у свою чергу, активно веде свою сторінку в соцмережі, де показує моменти з особистого життя, роботи або просто ділиться тим, що на душі.

Маша Єфросиніна, фото: Знай.ua
Маша Єфросиніна, фото: Знай.ua

Так, цього разу Маша Єфросініна порадувала фанатів новим знімком, на якому постала у стильному костюмі, а також поділилася особистим. Ведуча розповіла, що помітила в собі безліч змін, які її радують, так і трохи лякають.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

"Як багато змін я відчуваю в собі. І страшно, і радісно – більш живою і такою чесною з собою я не була ніколи", – поділилася з шанувальниками Маша Єфросініна.

Шанувальники зазначили, що війна змінила багатьох та відкрила справжні особи.

"Війна зірвала з усіх маски... Навіть із тих, хто начебто не причетний... У добрих людей добро помножилося, а у поганих г**но полізло з усіх щілин...", - написали у коментарях.

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше портал Знай повідомляв, Маша Єфросініна зізналася, що не знайшла сил сказати синові про загибель близької людини: "Поховання чоловіка..."

Також наш портал інформував, Ірина Федишин полізла на підборах крізь піски, здивувавши загартованих турків: "Щастя мати люблячого чоловіка".

Крім того, ми писали, Монро під келих червоного поміркувала про те, які випробування доля підкинула українцям: "Навіть у темряві є життя".