Знаменита українська співачка Ірина Федишин показала, яку величезну роль у її благодійній концертній діяльності відіграє чоловік та діти. Відео виконавиця показала на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Ірина Федишин із перших днів війни тримає культурний фронт. Вона виступала для воїнів ЗСУ, підтримуючи їхній бойовий дух, а також провела чимало благодійних концертів у Європі. Гроші з виступів зірка спрямовує на допомогу українським захисникам, але, як виявилося, працює заради майбутнього країни вона не одна.

Ірина Федишин. Фото: скрін youtube
Ірина Федишин. Фото: скрін youtube

Так, Ірина Федишин показала свою головну опору – синів та чоловіка, який допомагають їй під час благодійного туру. На відео чоловік та діти дбайливо доставляють речі співачки до її номеру. Зірка зазначила, що має всю родину - волонтери.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

"Волонтерська родина. Поспішаємо на концерт", – підписала публікацію Ірина Федишин.

Реакція шанувальників не забарилася.

"Іруся, пишаюся всіма Вами. Удачі Вам і хороших емоцій", "Пишаюся і захоплююся вами. Бажаю удачі на концерті. Нехай все пройде якнайкраще!", - написали в коментарях.