Відома українська артистка та актриса Анна Трінчер розповіла, що в майбутньому планує зніматися у фільмах із відвертими сценами і не соромиться демонструвати красу тіла. Проте ця ідея не дуже сподобалася її чоловікові Олександру Волошину. Про це стало відомо зі сторіс артистки в соцмережі instagram.

Анна Трінчер поділилася з шанувальниками планами на майбутнє і розповіла, що надалі планує зніматися в кіно і не проти відвертих сцен.

Анна Трінчер. Фото: скрін youtube
Анна Трінчер. Фото: скрін youtube

"Я планую надалі зніматися у фільмах, де будуть відверті сцени. Я надалі планую робити відверті фотосесії для різних журналів", - сказала артистка.

Її чоловік Олександр Волошин обурився, почувши про плани дружини і запитав, чи посвячуватиме вона його у свої задуми. На це Ганна Трінчер заявила, що він також не розповідає про свою роботу, на що отримала досить жорстку відповідь.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч
Показати ще

"Ну так я ж піс*н не ходжу, нікому не показую", - відповів Волошин за кадром.

Анна Трінчер зізналася, що дуже шкодує про те, що не розповіла чоловікові про свої "пікантні плани" до весілля.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Анна Трінчер згадала, як Волошин поставив її на коліна у найвідповідальніший момент: "Рівне рік тому..."

Також наш портал інформував, зірка "Жіночого кварталу" Анна Саліванчук залишилася на весь день вдома з дітьми, і швидко про це пошкодувала: "Погляньте, що він накоїв".

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, Наді Дорофєєвій згадали про вагітність та бажання дітей: "Навіщо спектакль з Кацуріним".