Українська акторка, гумористка та учасниця "Дизель Шоу" Яна Глущенко показала, на які кардинальні зміни наважилася під час війни.

На своїй сторінці у соцмережі Instagram Яна Глущенко розмістила фото з оновленим іміджем. Артистка захотіла ще коротше підстригти своє блондинисте волосся і зробити чубчик вище брів. Виглядає вона тепер дуже свіжо, але незвично.

Яна Глущенко, фото из Instagram
Яна Глущенко, фото из Instagram

"Ну а тепер шок-контент🙈🙈🙈. Так, я підстриглась і зробила чубчик 💇🏼‍♀️! Давно хотіла це зробити, але ніяк не могла наважитися. І що вам сказати, чи задоволена я? Не знаю! 🤷‍♀️" - заявила Яна.

Зірка зізналася, що сама ще не звикла до нового образу, але однозначно стала іншою. Більше того, її чоловік давно вмовляв зробити чубчик, але йому не дуже сподобався результат, зважаючи на все. На ніч він заговорює, щоб волосся Глущенко скоріше відросло.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

"Він на ніч мені каже "Нічка іде, волоссячко росте"😂😂😂😂. Як-то кажуть "Не зуби, відросте" 👍🏻. І я почекаю😂.З ким мене тільки не порівнювали з такою зачіскою!🤗 от мені тепер цікаво, на кого я схожа, на вашу думку, мої любі підписники? І чи подобається вам ?🥰" - поцікавилася Глущенко.

Раніше ми писали про те, що зірка "Дизель шоу" Яна Глущенко закликала плювати в путі на всіх, хто може: "Дуже швидко"

Як повідомляв Знай.ua, Вікторія Булітко з "Дизель шоу" знайшла собі захисника, який працює не гірше ЗСУ: "Буде мене охороняти"

Також портал Знай.ua писав, що Вікторія Булітко з "Дизель шоу" розповіла, як чітко спрацювала її інтуїція перед війною: "У такому напруженні"