На популярне "Дизель шоу" запросили легенд української музики - "Лісапетний батальйон" з піснею, написаною під час війни з росією. У прем'єрному випуску артистки вперше виконали її для широкої аудиторії, а фронтвумен розповіла, де шукають натхнення для нових робіт.

Яскраві українки вже неодноразово мелькали у "Дизель шоу" та виступали з акторами, проте цього разу для глядачів вони підготували особливий сюрприз - нову пісню-застереження "Зібралися бабоньки" для путіна, написану під час війни. У ній співається про жіночу лють і жалюгідну долю диктатора рф.

Лісапетний батальйон, фото: пресслужба Дизель шоу
Лісапетний батальйон, фото: пресслужба Дизель шоу

"Ми не припиняли працювати творчо, ходили на репетиції. У нас дуже сімейний гурт: коли ми збираємося разом, п’ємо чай, розказуємо нові анекдоти. Якщо збоку подивитися, майже нічого не змінилося, але це не так. Пишемо нові патріотичні пісні, працюємо різнопланово", - поділилася Наталія Фаліон.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Артистка зізналася, що робота рятує зараз весь гурт, а в період війни особисто вона почала допомагати землякам у громаді, волонтерити. Битися з окупантами пішли люди з її колективу – оператор та водій, для них і готують різну їжу.

"Наші душі такі обпалені та зранені. А ось цей ковток гумору повертає надію. Від того, що ми не будемо усміхатися, нічого не зміниться, війна продовжиться. А нам треба якось пристосовуватися, далі жити й боротися. Ми ж люди емоцій, треба, щоб їх було більше позитивних", - зауважила фронтвумен.

Лісапетний батальйон, фото: пресслужба Дизель шоу
Лісапетний батальйон, фото: пресслужба Дизель шоу

Раніше ми писали про те, що зірка "Лісапетного батальйону" Наталія Фаліон розкрила онукам усі свої таємниці: "Різатимемо..."

Як повідомляв Знай.ua, Наталія Фаліон з "Лісапетного батальйону" привабила українців цибулею, це смак на віки: рецепт супу, який не розчарує

Також портал Знай.ua писав, що зірка "Лісапетного батальйону" Наталія Фаліон показала, чому вона справжня королева