Популярна в соціальних мережах українська модель, нутриціолог, радіоведуча, колишня динамівця Артема Мілевського та володарка пишних форм Валерія Крук, яку також знають як "Кульбаба", часто радує своїх фанатів свіжими публікаціями в Instagram. Тут у Валерії майже 270 тисяч підписників.

Цього разу Валерія Крук вирішила торкнутися теми свого стану здоров'я, а також похизувалася, що у свої 40 років із хвостиком вона почувається на 25.

Про це стало відомо завдяки Stories Валерії Крук у мережі Instagram.

Stories Валерії Крук, скріншот: Instagram
Stories Валерії Крук, скріншот: Instagram

"Зараз мені майже 44 роки, а я гормонально за всіма показниками маю дані 25-річної дівчини. Ми істоти соціальні - насамперед. Ваше ком'юніті нереально важливо. Нам завжди потрібні приклади та перебування серед переможців. Саме для цього я створила свій марафон і заклала". у нього такі цінності та механіку. Які будуть створювати всім учасницям почуття комфорту, інтересу, підтримки та мотивації", - пише Валерія Крук.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Stories Валерії Крук, скріншот: Instagram
Stories Валерії Крук, скріншот: Instagram

Також Валерія Крук опублікувала ще кілька цікавих знімків, де вона бере участь у конкурсі бодібілдингу, все у коричневій олії. Таких фотографій в історії аж три, тепер шанувальники можуть розглянути свою зірку з усіх боків.

Нагадаємо, "Кульбаба" Валерія Крук опинилася в міцних руках симпатичного лікаря: "Приїхала перевірити...".

Раніше повідомлялося, "Кульбаба" Валерія Крук одразу дала зрозуміти, що вона з України, засліпивши красою: "Ікона...".

Також, "Кульбаба" Валерія Крук нарешті показала дозрілі бутончики: "Завжди всередині...".