Кожна людина може зіткнутися з проблемами із зовнішністю перед якоюсь важливою подією, але щоразу ми шукаємо вихід із незручної ситуації.

Зірки українського шоубізу поділилися своїми секретами у програмі "Зірковий шлях". Знаменитість має виглядати бездоганно у будь-який час дня та ночі, але у багатьох із них перед якоюсь важливою подією регулярно виникають незручні ситуації. Прищі та герпеси завдають зіркам чимало клопоту, але щоб усе це сховати, вони використовують спеціальні лайфхаки.

Наприклад, співачка Аліна Гросу розповіла історію зі свого дитинства, коли дорогою на зйомки кліпу у неї випав зуб. Вона просто жувала яблуко, і зрозуміла, що зуб у ньому, а коли про це дізналися батьки – мало не вбили її.

[quote author=""] "Він не повинен був випасти у мене. Аліна просто в дорозі вирішила ... з'їсти яблуко, яке валялося в пакетику. І я мовчала всю дорогу, бо я зрозуміла, що я зуб залишила в Яблуку" , - Згадала співачка.

Аліна Гросу, скриншот youtube Зірковий шлях
Аліна Гросу, скриншот youtube Зірковий шлях

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Така прикра болячка, як герпес, теж не обходить стороною відомих людей. Ось Гайтана каже, що її губа збільшилася вдвічі, а їй треба було на зйомки. Кращого, ніж замалювати герпес - вона на той час не придумала, але таким чином її губи стали ще більшими.

"Така губа була, я не знаю, як дві африканські губи. І в мене були зйомки, я не знала що робити. Я взяла замалювала олівцем цю штуку, і просто зробила свої губи ще ширше вдвічі. ", - розповіла зірка.

Гайтана, скриншот youtube Зірковий шлях
Гайтана, скриншот youtube Зірковий шлях

А співачка Оля Цибульська перед зйомками своїх відео зіштовхувалася ще з однією неприємною річчю – її атакував ячмінь, і не тільки це.

"Я розбила два коліна, я впала на самокаті, розбила підборіддя, розбила два коліна. Дехто з колег почав жартувати, що у мене коліна як у зірки еротичних фільмів, реально збиті. У мене зажило обличчя. , потім вискочив ячмінь. Була тисяча історій", - розповіла Оля

Ольга Цибульська, скриншот youtube Зірковий шлях
Ольга Цибульська, скриншот youtube Зірковий шлях

Власник найвідоміших вусів країни, а також видатний співак Павло Зібров перед важливим виступом взагалі пошкодив ногу, але концерт відбувся незважаючи на біль, і ніхто цього не помітив, адже Павло майстерно замаскував травму.

Павло Зібров, скриншот youtube Зірковий шлях
Павло Зібров, скриншот youtube Зірковий шлях

Нагадаємо, що Аліна Гросу вилікувалась і показала свого нового малюка: "Моє мишеня".

Раніше ми повідомляли, що кицька Олі Цибульської опинилася в міцних руках люблячого чоловіка: "Час без світла...".