Зараз багато українських зірок чи не щодня чують компліменти та похвалу на свою адресу. Але так було не завжди.

Багатьох знаменитостей у дитинстві рідні не балували компліментами чи похвалою. Про це розповіли у програмі "Зірковий шлях" на телеканалі Україна.

Співачка Настя Каменських неодноразово зізнавалася, що в дитинстві вона не чула похвали своїх батьків. Однак така проблема була не тільки у Насті Каменських, солістка гурту KAZKA Олександра Зарицька теж дуже рідко чула похвалу у дитинстві.

Скрін, Instagram Зарицька
Скрін, Instagram Зарицька

Олег Вінник також зізнався, що у дитинстві його не хвалили. Каже, це було справедливо, адже у дитинстві був непосидий. Він і сам вважає, що хвалити його не було за що.

Скрін, Instagram Винник
Скрін, Instagram Винник

"Було нема за що. Я був дуже такий видний, я не міг всидіти", - каже Олег Вінник.

Наталя Могилевська теж не чула похвали на свою адресу. Зірка зізнається, що саме через це вона не мала стимулу досягати якихось висот.

Фото зі сторінки Наталії Могилевської
Фото зі сторінки Наталії Могилевської

"Я була дуже талановитою дівчинкою, але за все моє життя мені ніхто цього не сказав. І взагалі не сказав, що вчитися це класно, це потрібно. Мені все легко давалося, але я отримувала трійки і все, я тільки співала. Співала, танцювала і таке інше. А ось сьогодні я отримую дійсно серйозну освіту. Я навчаюся в американській академії, тобто я підбираю те, чого не набрала тоді. І це тільки тому, що мене ніхто не хвалив", – зізналася Наталія Могилевська.

Нагадаємо, що вовчиці здійнялися від нетерпіння: Олега Винника з бородою бачили у Києві.

Раніше ми повідомляли, що Ірина Сопонару із "Квартал 95" розповіла про зникнення Олега Винника: "Його тут усі так любили! Ну як так?".