Відома українська артистка та актриса Анна Трінчер показала, як її бачить в об'єктиві камери її чоловік блогер Олександр Волошин. Знімки вона опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Анна Трінчер та Олександр Волошин наприкінці вересня цього року зіграли пишне весілля, враження від якого лише недавно вщухли серед шанувальників. Актриса активно веде свою сторінку в соцмережі та регулярно ділиться новими публікаціями.

Анна Трінчер, фото: Instagram
Анна Трінчер, фото: Instagram

Так, цього разу Ганна Трінчер поділилася декількома особистими знімками, на яких позує в симпатичному вбранні, мабуть, удома. Зірка наголосила, що саме такою її бачить Олександр Волошин, який і зробив дані кадри.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

"Як бачить мене мій коханий", - підписала фото актриса.

Шанувальники не стали приховувати свого захоплення та навіть знайшли цікаві паралелі між фото та фільмами.

"Вау, неймовірно", "Неймовірна!", "Красуня", "Як із фільму вампірів Олена, схожа дуже", - написали в коментарях під публікацією.

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Ганна Трінчер згадала, як Волошин поставив її на коліна у найвідповідальніший момент: "Рівне рік тому..."

Також наш портал інформував, зірка "Жіночого кварталу" Ганна Саліванчук залишилася на весь день вдома з дітьми, і швидко про це пошкодувала: "Погляньте, що він накоїв".

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, Наді Дорофєєвій згадали про вагітність та бажання дітей: "Навіщо спектакль з Кацуріним".