Відома українська співачка, колишня дружина Володимира Дантеса та нинішня кохана Михайла Кацуріна Надя Дорофєєва одного разу показала, як вирушила у подорож разом зі своєю мамою.

Зірка поділилася цікавими відео із літака. Надя Дорофєєва має чимало шанувальників, тому зірка намагається часто радувати їх новими фото, відео чи просто цікавими моментами з особистого та творчого життя на своїй сторінці у соцмережі Instagram.

Надя Дорофєєва минулої осені показала, що разом зі своєю мамою вона зібралася у подорож. Щоб потримати інтригу, зірка вирішила відразу не розкривати, куди ж вони летять. Однак, щоб підняти настрій своїм шанувальникам, вона вирішила показати кілька відео з літака у stories.

Скріншот stories Наді Дорофєєвої
Скріншот stories Наді Дорофєєвої

Співачка показала, як вони з мамою сіли в літак у перший ряд, і її мама вирішила додати трохи іронії до їхньої подорожі. Жінка зізналася, що рада, що так і не наважилася на аборт і у неї виросла така здатна та талановита дочка, яка може забрати її закордон.

Скріншот stories Наді Дорофєєвої
Скріншот stories Наді Дорофєєвої

Нагадаємо, що Надя Дорофєєва готова допомогти українцям знайти сенси, щоб інші знову здобули будинок: "Вперше".

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Раніше ми повідомляли, що бойфренд Наді Дорофєєвої Кацурін розповів, як прокачує українську за допомогою матів: "Складно лаятися".

Також ми повідомляли, що Надя Дорофєєва зізналася, що довела українців до емоційного сплеску: "Люди плачуть".