Відома українська телеведуча, блогерка, модель та просто красуня з розвиненим почуттям гумору Олена Філонова, яка днями заявила, що кияни святкуватимуть перемогу на Майдані з однією великою пляшкою шампанського, вирішила розповісти, як проводитиме час без світла.

Справа в тому, що одна з шанувальниць запитала в мережі Instagram, що ж робитиме "ревізор", коли вимикають світло.

Про це стало відомо завдяки новим Stories Олени Філоновій у мережі Instagram.

Stories Олени Філонової, скріншот: Instagram
Stories Олени Філонової, скріншот: Instagram

Питання звучало так: "Що робитимете в темряві?". Погодьтеся, що питання трохи провокаційне, адже про електрику нічого не сказано, тільки про темряву.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Stories Олени Філонової, скріншот: Instagram
Stories Олени Філонової, скріншот: Instagram

На що Олена Філонова заявила: "Поки є світло, потрібно приготувати щось поїсти. О 6-й десь вимикають і до 9-ї у мене на районі не буде, і це капець, неможливо не працювати, не щось робити, не приготувати. Ось сидиш, піду, напевно, на балкончик до себе, розтягнуся ось там, поїм. А ви що робитимете, пишіть мені в коментарях".

Шанувальники почали активно писати Олені Філоновій, що вони робитимуть. Варто зазначити, що телеведуча опублікувала деякі з них.

Stories Олени Філонової, скріншот: Instagram
Stories Олени Філонової, скріншот: Instagram

У цих відповідях можна простежити, що всі без винятку вирішили проводити цей час, віддавшись романтичним втіхам. Олена Філонова підтримала такі варіанти: "Про секс, про кохання - це класно, підтримую". Але також ще поцікавилася, як це так, дивитися кіно та кохатися, а де брати світло?

Нагадаємо, солодкий "Ревізор" Олена Філонова показала українкам, як виростити груди за допомогою пиріжків.

Раніше повідомлялося, "Нелегко ділитися правдою": Олена Філонова перейшла до солодкого фіналу.

Також, "Дуже дивно...": Олена Філонова вирішила зробити це на балконі, ще й подружку покликала.