Тіна Кароль раніше показувала українських військовослужбовців, котрі хотіли донести одну просту істину звичайним громадянам.

Також нещодавно її фанати побачили можливість частіше бачити виконавицю на публіці завдяки онлайн-голосуванню за зірок українського шоу-бізнесу, кого хочуть бачити членами журі "Національного відбору на Євробачення". Зараз виконавиця сама вийшла на зв'язок, щоб розповісти про саму рідну людину на землі. Їм, звичайно, є мама.

Тіна Кароль, фото з Telegram
Тіна Кароль, фото з Telegram

"І в нашій українській пісні так багато пісень про маму тому, що Україна – це жінка. І чоловіки, які сьогодні захищають, ЗСУ – це її сини. Сини, якими ми пишаємося! "Чорнобривці" - легендарна пісня легендарної нації", - пише Тіна Кароль у публікації.

На відео вона і знята на сцені, у величезній сукні, виконуючи цей шедевр під гітару.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Тіна Кароль, кадр із сюжету "Сніданок з 1+1"
Тіна Кароль, кадр із сюжету "Сніданок з 1+1"

"Лірична Тіна така рідна для душі", "Як чуттєво неймовірне виконання", "Хочу на концерт", "Нестримно, зворушливо", "Тін, у ЗСУ багато жінок. Не забувай про це", "Сильно хочемо студійку цієї пісні у вашому виконанні!", - пишуть користувачі у коментарях.

Нагадаємо, Тіна Кароль вперше розповіла, заради якого красеня прокидається вранці: "Він класний. Він мій"

Як повідомляв "Знай.uа", українці захотіли змінити гімн на пісню Тіни Кароль: "Надихає вірити"

Знай.uа писав, Тіна Кароль визнала болі в суглобах, продовжуючи йти далі: "Скільки разів ти піднявся"