Популярний український актор, головна зірка серіалу "Кріпосна" Тарас Цимбалюк не надто часто, але все ж таки періодично ділиться з шанувальниками будь-якими публікаціями в соціальній мережі Instagram.

Чоловік дуже великий. Все через періодичні заняття у спортивному залі, звідки він ділиться фотографіями та відео. Наразі він поділився кумедним фрагментом із серіалу під назвою "Полкан". Серіал розповідає про опероуповноваженого Павла Сафронова, який впав у кому, після чого його душа переселилася у дворового пса. Тарас Цимбалюк відіграє роль колеги.

Тарас Цимбалюк, фото з Instagram
Тарас Цимбалюк, фото з Instagram

"Як вам наш "Полкан"?", - пише актор у публікації.

У цей момент між його персонажем та дівчиною відбувається кумедне спілкування.

Популярні новини зараз
В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

— Скажи, а ти уявляла мене в цих трусах?

— Ні.

Справа в тому, що потім Тарас показує, в яких саме трусах... Їх дуже важко назвати такими. Адже спідню білизну зробили за формою обличчя слона. З тим самим хоботом.

Тарас Цимбалюк, фото: пресслужба Нового каналу
Тарас Цимбалюк, фото: пресслужба Нового каналу

"Як чудово, що український серіал, українською мовою", "А скільки всього серій", "Сподіваюся, прийдуть часи, коли вам пропонуватимуть гідні вашого таланту проекти", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Тарас Цимбалюк не стримався через участь "Холостяка" з Топольським, яка була в шоу: "Мавпа ти"

Як повідомляв "Знай.ua", Тарас Цимбалюк з "Фортечної" приніс користь ЗСУ і не дотримав емоцій: "Пишаюся"

Знай.ua писав, Тарас Цимбалюк показав, що робив з напівголою колишньою дружиною Тіною в туалеті: "Можна пахвою"