Фронтвумен гурту "Hardkiss" Юлія Саніна підкорила красою, позуючи в ефектному вбранні. Відповідними кадрами вона поділилася на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Юлія Саніна з перших днів повномасштабної війни робить багато добрих діл за допомогою свого таланту. Вона активно виступає на міжнародних аренах, розповідаючи правду про війну та заробляє гроші для допомоги ЗСУ. Завантажений графік не заважає їй регулярно спілкуватися із шанувальниками у соцмережах.

Юлія Саніна. Фото: Instagram
Юлія Саніна. Фото: Instagram

Так, на цей раз Юля Саніна перервала недовге мовчання новими фото. Зірка знялася у фотосесії, позуючи у розкішній довгій сукні з пікантним вирізом. У кадрі вона злегка оголила ніжку, надавши максимальної ефектності своєму образу.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Реакція шанувальників не забарилася - всі як один захопилися неймовірною красою зірки і закидали її компліментами.

"Красива та талановита, наша українська муза! Захоплююсь ! Всіх благ та ангела охоронця", "Красива, стільки жіночності в тобі, Юля", "Краса", - написали у коментарях.

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Юлія Саніна, зірка "Танців зі зірками" та фронтвумен гурту The Hardkiss "змінила" Кароль з Карпою: "Почну вечір".

Також наш портал інформував, що провідна 1+1 Лідія Таран вперше показала брата, який служить у ЗСУ: "Довелося вивчити мову гранатомета".

Крім того, наш портал інформував, Світлана Табарова з "Real O" розповіла, що допоможе зблизитися з дітьми та відволіктися від війни: "Мріємо разом".