Відома українська співачка, солістка гурту "KAZKA" Олександра Заріцька закуталася у величезний светр та розповіла про складний стан. Цим вона поділилася з шанувальниками на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Олександра Заріцька підкорила своїм талантом сотні тисяч українців і не лише, адже її творчість високо цінують і за кордоном. Маючи великий фан-клуб, зірка активно веде свою сторінку в соцмережі, де регулярно ділиться кадрами як особистого характеру, так і з концертів.

Олександра Заріцька. Фото: скриншот Instagram
Олександра Заріцька. Фото: скриншот Instagram

Цього разу Олександра Заріцька захопила шанувальників атмосферним фото на тлі природи та заходу сонця. Знаменитість позує у величезному, можна сказати безрозмірному худорлявому фіолетовому кольорі, піднявши руки на рівні обличчя. Вона зізналася, що останні дні видалися дуже важкими, і її внутрішній стан не в кращій формі.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"Час, коли окей бути не ок", - підписала кадр зірка.

Шанувальники поспішили підтримати зірку.

"Поплакали і стоп", "А що це за гарна така дівчинка", "Хай люблю цю пісню. Слова важко даються, особливо приспів. Але вивчу, обіцяю!", - написали в коментарях.

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше портал Знай повідомляв, Олександра Заріцька з "KAZKA" прибула туди, де з дитинства мріяла виявитися: "Навіть за тисячі кілометрів від будинку".

Також наш портал інформував, солістка "KAZKA" Заріцька заспокоїла незадоволених українців через прем'єру "Голос країни": "Не забуваємо про війну".

Крім того, ми писали, колишня Козловського Раміна оголила декольте, але про біду в Україні не забула: "Сидячи у бомбосховищі..."