Повнормасштабна війна, яку розпочала росія на території України, застала відомого співака, танцюриста та композитора Дмитра Монатіка в Барселоні, куди він поїхав у відпустку із своєю родиною.

Спешу артист не повертався до України, через що отримав добрячу порцію критики. Але робив він це для того, щоб влаштували нормально свою родину. Він просто не міг покинути найрідніших напризволяще закордоном. Про це Дмитро розповів на "Екзамені" Маші Єфросиніній.

Маша Єфросиніна, фото: Instagram
Маша Єфросиніна, фото: Instagram

Зараз же Монатік вже в Україні, а його родина закордоном. І в нтерв'1ю він розповів, як йому доводиться баз дружини Ірини та двох дітей. Його розлуки з найріднішими людьми стають дедалі довшими. Сини Даня і Платон дуже сумують за татом, але все розуміють.

"Вони знають, що таке війна. Знають, що росія руйнує наші міста та вбиває людей… І кожного разу, коли я їду, вони питають: "Коли ми тепер побачимося? Місяці через два?" Таке складне запитання… Ми пояснюємо їм, що зараз непростий час і ми мусимо триматися. І завжди наголошуємо, що нам ще дуже пощастило, адже багато хто втратив або дітей, або батьків. А ми живі…" (плаче – прим.ред.).

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Дмитро Монатік (MONATIK), фото: Знай.ua
Дмитро Монатік (MONATIK), фото: Знай.ua

За роки шлюбу MONATIK не розлучався з дружиною більше ніж на тиждень. Проте війна змінила все. Артист зізнався, що відчуває душевну порожнечу, коли його коханої немає поруч. Рятують його нечасті зустрічі на концертах, регулярні телефонні розмови та віра, що скоро все закінчиться і вони возз’єднаються.

Дмитро Монатік з родиною, фото із соцмереж співака
Дмитро Монатік з родиною, фото із соцмереж співака

"Ми з Ірішею з самого початку пройшли багато випробувань. Війна – найстрашніше та найскладніше з них. Пройти його достойно й не розгубити людяність – дуже важливе завдання для нас. Це складно, але можливо. Головне – не накручувати самого себе і свою половинку, не драматизувати, вірити, що скоро побачитесь. Також варто більше говорити одне одному слів кохання. Це важливо і говорити жінці, і чути це від неї. При будь-якій можливості. Стосунки на відстані можуть бути міцними та довготривалими. Все залежить від того, як ви побудували їх спочатку. У мене 100-відсоткова довіра до Іріши, а у неї – до мене. У нас міцна родина",- впевнений співак.

Нагадаємо, що Монатік забув про дружину і зі співачкою "KAZKA" Олександрою Зарицькою "злився" у дуеті.

Раніше ми повідомляли, що Монатік показав, чим займається із Сергієм Бабкіним за кордоном.