Як пояснюють досвідчені садівники, хоча вишню заведено садити навесні, цю процедуру можна здійснити й в осінній період.

Важливою умовою тут є те, щоб дачник встиг завершити посадку дерева задовго до морозів. Пояснюється, що за умови завершення процедури до середини другого осіннього місяця вишня швидше за все приживеться, а потім дасть хороший урожай.

При висадці саме у цей період коренева система дерева зможе спокійно "звикнути" до певних кліматичних умов. А вже до початку весни рослині будуть забезпечені всі умови для повноцінного розвитку.

Вишня в желе, кадр з відео
Вишня в желе, кадр з відео

Проте, пам'ятайте, що важливо не тільки вчасно посадити вишню, але й вибрати місце для посадки, яке найбільше підходить. Передусім важливо звернути увагу на "сусідів". Найкращими з них вважаються представник роду кісточкових. То ж ідеальними варіантами будуть: черешня, всі види слив, абрикос.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція
Показати ще

Досвідчені садівники запевняють, що якщо дотриматися цієї нескладної рекомендації й знайти відповідну ділянку, то обидві рослини продемонструють швидке зростання, а невдовзі потішать й хорошим урожаєм.

Шанси на дуже високий урожай вишні стануть майже стовідсотковими. Крім того, дачник буде задоволений відмінним смаком плодів дерева: ягоди вийдуть соковитими та солодкими

Вишневий сад, скріншот: YouTube
Вишневий сад, скріншот: YouTube

Нагадаємо, питимемо несолодку каву і чай? Виробники цукру зіткнулися з проблемами

Як повідомляв "Знай.ua", про смажені страви доведеться забути: ціна на соняшникову олію викреслить їх з меню

Також "Знай.ua" писав, як виплачуватимуть пенсії у майбутньому: у ПФУ повідомили про зміни