Зелену цибулю взимку можна виростити без ґрунту. Для цього знадобиться лише один предмет та десяток цибулин середнього розміру.

Саме цей спосіб вирощування цибулі на зелень взимку можна назвати ідеальним. Для пророщування зеленого "пір'я" цибулі використовують звичайний лоток від яєць.

То ж таким чином можна отримати додаткову користь від дорогих яєць, ціни на які за останні тижні зросли до космічних масштабів. А пропустивши зелену цибульку взимку, ви отримаєте свіжу зелень до салатів, бутербродів та інших страв, а разом з нею і корисні речовини.

Вирощування зеленої цибулі, фото: кадр з відео
Вирощування зеленої цибулі, фото: кадр з відео

Вирощування зеленої цибулі в домашніх умовах у лотку від яєць:

Популярні новини зараз
Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Щоб забезпечити себе свіжою зеленню взимку, візьміть 10 цибулин та зріжте з них трішки верхівку. Це роблять для того, щоб швидше молоді паростки проклюнулися.

Далі лоток від яєць складіть у двоє, ніби виверніть.Тепер його верхній шар змочіть водою і викладіть цибулю. Рости вона таким чином буде добре, а коріння пустить пишне. Воно зможе прорости в саму картонну основу.

А щоб нічого не протікало, можете обгорнути нижній шар харчовою плівкою. Завдяки цьому методу очікуйте, що свіжа зелена цибуля буде у вашому домі 24/7. Водночас не треба буде мити посудину й носити до приміщення ґрунт для вирощування.

Вирощування зеленої цибулі, фото: кадр з відео
Вирощування зеленої цибулі, фото: кадр з відео

Нагадаємо, питимемо несолодку каву і чай? Виробники цукру зіткнулися з проблемами

Як повідомляв "Знай.ua", про смажені страви доведеться забути: ціна на соняшникову олію викреслить їх з меню

Також "Знай.ua" писав, як виплачуватимуть пенсії у майбутньому: у ПФУ повідомили про зміни