Українська співачка, переможниця проекту "Шанс" та одна з експертів шоу "Співають всі" Наталія Валевська завжди була дуже активною в соцмережах, а з початком війни бажання показувати все шанувальникам лише побільшало. У Instagram на зірку підписано близько 115 тисяч людей.

Нещодавно, 10 жовтня, заслужена артистка України Ніна Матвієнко відзначала 75-річний ювілей і з такої нагоди Наталія Валевська написала поздоровчу посаду. Виявилося, що співачка знайома з нею ще зі студентських років.

Ніна Матвієнко. Фото: .instagram.com/tonya_matvienko/
Ніна Матвієнко. Фото: .instagram.com/tonya_matvienko/

Матвієнко викладала вокалістам-початківцям у КНУКіМ, де навчалася Валевська. Вона зізналася, що артистка була позбавлена ​​пафосу і навіть зараз її голосом співає та плаче вся Україна.

"Без пафосу та понтів, зі щирою Любов'ю та Високим Професіоналізмом та Душею, яка є тільки у Вас", - повідомила Наталя.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Також зірка нагадала про цікаві факти з біографії Ніни Митрофанівни, які знає кожен українець. Вона народилася у багатодітній родині і тому з 11 років Ніну віддали до школи-інтернату, де вона співала та грала у драматичному гуртку, мріяла стати артисткою. Любов до пісні отримала від матері, яка мала прекрасний голос.

Раніше ми писали про те, що Наталія Валевська після розлучення купається в квітах і увазі від залицяльників, забуваючи про колишнє: "Не хочу страждати"

Як повідомляв Знай.ua, співачка Наталія Валевська у жовто-блакитній сукні знає, як підтримати ЗСУ: "Палала в моєму небі "

Також портал Знай.ua писав, що Наталія Валевська із зірками "Квартал 95" Пікаловим та Ткачом надала сил українським дітям: "У такий скрутний час"