Христина Соловій, співачка з Львівщини, яка перемогла "Голос країни" та набула слави тендітної та ніжної співачки, нагадала українцям, що попри все, щоб не треба було перенести, у нас спільна мета — перемогти ворога.

Дівчина у своєму Instagram розмістила рішуче та тверде фото, на якому одягнена в піджак сміливо і твердо дивиться вперед. Підпи дівчина розмістила українською та англійською мовою, а також нагадала слова своєї нової пісні.

Христина Соловій, фото з Instagram
Христина Соловій, фото з Instagram

страху нема, а жага до перемоги й помсти ще не була такою, як сьогодні... there is no fear, and the thirst for victory and revenge has never been the same as it is today... Тисни гачок, я твоя куля Тисни ще раз, я несу мир Буду з тобою, я твоя зброя В нас одна ціль — перемогти - написала Христина словами своєї пісні.

Христина Соловій. Фото: instagram.com/soloviyka/
Христина Соловій. Фото: instagram.com/soloviyka/

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

У коментарях помітили, якою рішучою та непорушною може бути крихітна тендітна співачка.

"Під цим поглядом донат на ЗСУ просто неминучий", "Погляд відомий як погляд ворожнечі", "Так воно і є. Це добре видно по донатах Притулі та Стерненку", "Погляд просто передає всю нашу лють", - написали шанувальники.

Христина Соловій, коментарі. Фото: instagram.com/soloviyka/
Христина Соловій, коментарі. Фото: instagram.com/soloviyka/

Нагадаємо, ми писали, що Христина Соловій оточила турботою і нагодувала пенсіонерів, взявши приклад із Астаф'євої та Зіброва: "Так тепло давно не було".

Як повідомляв "Знай.ua" Христина Соловій замотивувала бійців спалювати мости, а разом з ними і окупантів: "Сильно, сльози на очах".

Також "Знай.ua" інформував, Христина Соловій задумалась про осінь та згадала Сергія Бабкіна: "Зовсім молода".