Катерина Осадча – популярна українська журналістка та телеведуча, яка стала відома завдяки шоу "Світське життя" на каналі 1+1. Зірка заслужила на визнання не лише телеглядачів, а й фанатів у соцмережі Instragram, де за нею стежить понад 1,8 мільйона людей.

Катя Осадча після масованого обстрілу майже всіх областей України 10 жовтня зізналася, що немовби перенеслася в день 24 лютого, який не забуде жоден українець. Тоді росія безжально напала на мирних людей і вже понад 8 місяців знищує їхні долі.

Скріншот з Instagram, Катя Осадча
Скріншот з Instagram, Катя Осадча

Однак ведуча зазначила, що все ж таки відмінність є - зараз українці сильніші і не піддаємося паніці.

"Стан - 24 лютого Бережіть себе, дітей. Залишайтеся в укриттях, ми вистоїмо!!! 🙏🏻 Ворог нас хоче зломати вчергове і морально теж", - додала зірка.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Також вона висловила глибокі співчуття сім'ям загиблих та постраждалих через обстріл, та запропонувала свою допомогу.

"Тва*і рус*яві будуть горіти в аду, ми помстимося за кожного", - пообіцяла Осадча.

Раніше ми писали про те, що Катя Осадча розповіла, що їх із Горбуновим "гальмує" в усиновленні дитини: "Потрібно собі зізнатися..."

Як повідомляв Знай.ua, Юрій Горбунов показав зворушливі кадри зустрічі ЗСУ на звільнених територіях: "Не можу дивитися без сліз"

Також портал Знай.ua писав, що Катя Осадча невпинно шукає зниклих безвісти українців, результати вражають: "Ви можете дізнатися"