У далекому 2011 році на проекті "Голос країни" від "1+1" Арсен Мірзоян познайомився з Тонею Матвієнкою. У них почалася міцна дружба, яка переросла у кохання і змусила Арсена розлучитися з дружиною Анною , яка народила йому 2 дітей.

Більше того, цілий рік Мірзоян розмірковував, чи хоче йти від дружини і чи справжнє його почуття до онуки Ніни Матвієнко. Скандал гримів у 2014 році на повну силу. Тоню називали розлучницею, а Арсена – зрадником.

Однак зараз пара закоханих виховує своїх 2 дітей та купається у коханні. Але що робить перша дружина Мірзояна Ганна?

А вона, варто зазначити, почувається не гірше за парочку. Такий висновок можна зробити, переглянувши її соцмережі. Дівчина пашить красою, жіночністю та гармонією. Іноді вона навіть дражнить чоловіків своєю ідеальною фігурою і показує себе у купальнику. Так сталося і цього разу. Ганна Мірзоян виставила фото, очевидно, одного з місць Запоріжжя - аквапарк або якийсь басейн. Вона сидить на підлозі біля басейну, у цілісному чорному купальнику, який не приховує стрункість дівчини та ідеальні жіночні ніжки. На фоні намальований космос на стіні і ідеально доповнює цей кадр.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

За хештегами, які використовувала Ганна, можна дійти невтішного висновку, що вона домагається гармонії із собою і водою. І насолода від водних процедур у басейні дарує їй бадьорість духу та гарний настрій.

Нагадаємо, що Тоня Матвієнко розповіла про інтим в онлайні: "Як малолітка".

Раніше ми повідомляли, що Тоня Матвієнко розповіла, що ніколи не простить Арсену Мірзояну.