Відома українська співачка Ірина Федишин показала, як проводить час в Іспанії в компанії харизматичного друга. Фото вона опублікувала на своїй сторінці у соціальній мережі instagram.

Ірина Федишин із перших днів повномасштабної війни присвятила себе волонтерству, щоби як може, наближати перемогу та допомагати українським воїнам. Зірка активно дає благодійні концерти як в Україні, так і за її межами, збираючи кошти на закупівлю автомобілів та інших потрібних речей для ЗСУ.

Ірина Федишин. Фото: скрін youtube
Ірина Федишин. Фото: скрін youtube

Так, цього разу Ірина Федишин у рамках нового туру опинилася в сонячній Іспанії і не сама, а з харизматичним другом та колегою по сцені – актором та співаком Орестом Лютим. Зірка показала, що у перервах між виступами насолоджується разом із ним прогулянками мальовничими вуличками.

Ірина Федишин та Орест Лютий. Фото: instagram.com/irynafedyshyn
Ірина Федишин та Орест Лютий. Фото: instagram.com/irynafedyshyn

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

"Сьогодні разом з Орестом Лютим чекаємо на всіх у Мурсії на благодійному концерті. Не пропустіть, неймовірний український вечір! Буде гаряче", - поділилася з шанувальниками зірка.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Ірина Федишин вирушила до українського Єрусалиму просити благословення: "Це сталося".

Також наш портал інформував, Ольга Сумська згадала молодість та перші поступи у столиці, притулившись до легендарної Проні Прокопівни: "Драматично та зворушливо".

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, Лілія Ребрик закликала українців не забувати, що насправді важливо, ніж заслужила на повагу: "Нам своє робити!"