Відома українська акторка, гумористка та зірка розважального проєкту "Дизель шоу" Вікторія Булітко, регулярно спілкується з шанувальниками в Інстаграм, цього разу артистка нагадала, що віра в ЗСУ - найліпше у кого вірити.

Вікторія Булітко виступає актрисою гумористичного проєкту "Дизель шоу" та ділиться кадрами свого творчого життя з шанувальниками у соціальних мережах. Так на майданчику в Інстаграм на оновлення від артистки підписано понад 200 тисяч осіб.

Вікторія Булітко. Фото: instagram.com/dizelstudio/
Вікторія Булітко. Фото: instagram.com/dizelstudio/

Цього разу Вікторія в сторіс розповсюдила кадри розповіді полоненого, який бреше після визволення з полону, як в Україні над ним знущалися, хоча коли був тут, то розповідав навпаки, що командування так не ставилося до них солдатів, як тут до них ставляться у полоні.

Вікторія Булітка. Фото: instagram.com/bulitka/
Вікторія Булітка. Фото: instagram.com/bulitka/

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Після почутого в українців вже навть злість не виникає, а лише відраза від цих просякнутих брехнею двоногих створінь, на людей ці особи явно не дотягують. Тому Вікторія наступним сторіс розмістила своє фото з виставленими губками та написала "Вірю в ЗСУ, Дякуємо вам".

На фото дівчина позує у блакитній футболці та жовтих джинсах, символізуючи прапор України, а на обличчі у Вікторії чарівна усмішка.

Вікторія Булітка. Фото: instagram.com/bulitka/
Вікторія Булітка. Фото: instagram.com/bulitka/

Нагадаємо, ми писали, що Вікторія Булітко та Бережок з "Дизель шоу" згадали 24 лютого.

Як повідомляв "Знай.ua" Вікторія Булітко з "Дизель шоу" розповіла, як чітко спрацювала її інтуїція перед війною.

Також "Знай.ua" інформував, що зірки "Дизель шоу" згадали, як починали 7 років тому, не забувши про покійну Марину Поплавську.