З початком поломасштабної війни 24 лютого багато українців були змушені залишити свої домівки. Особливо це стосується тих, хто був у безпосередній близькості до бойових дій.

Те саме стосувалося і знаменитого харківського кота-мема Степана, який зі своєю господинею вирушив у теплі краї, до Франції.

Кіт Степан, фото з instagram
Кіт Степан, фото з instagram

І поки українці з нетерпінням чекали на появу відомого пухнастика, то він не лише завів собі подружку, а й повернувся "у рідні пенати".

"Breaking news! Я, Кіт Степан, повернувся в Україну 💙💛. Я впевнений, що кожен, хто любить свою батьківщину, може бути корисним. Особливо коти", - йдеться у пості на сторінці відомого на весь світ харківського кота, який зараз перебуває у Львові.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Також повідомляється, що тепер кіт-блогер використовуватиме свою сторінку ще й для благодійності.

Зазначимо, що зовсім нещодавно кіт отримав престижну премію WIBA у Каннах.

Кіт Степан з нагородою World Influencers and Bloggers Awards
Кіт Степан з нагородою World Influencers and Bloggers Awards

У коментарях за Степана пораділи й інші світові знамениті тварини, наприклад, песик Бруно з Британії, який зовсім недавно сумував за своєю померлою королевою Єлизаветою.

Інші іноземні шанувальники кота з Харкова хоч і раді за вусатого, але переживають щодо безпеки.

Нагадаємо, що у нас навіть круті коти: легендарний кіт Степан отримав престижну нагороду в Каннах.

Раніше ми повідомляли, що Тіна Кароль знайшла, ким замінити Дана Балана - на місце цього волохатого пана хочуть усі чоловіки: "Степану пощастило".