Молода, але дуже успішна українська артистка Христина Соловій прославилася завдяки хітам "Тримай" та "Хто, як не ти?". Також дівчина співпрацювала з відомими зірками, а зараз ще має непогану популярність у соцмережі Instagram, де за нею стежить близько 90 тисяч людей.

Христина Соловій зізналася, що дуже хвилювалася, коли її обрали головним журі нацвідбору Дитячого Євробачення, спочатку вона зовсім хотіла відмовитися, адже у день ефір мав відбутися концерт у Кракові, Польщі.

Скріншот з Instagram, Христина Соловій
Скріншот з Instagram, Христина Соловій

"Оцінювати когось, а тим більше юних українських артисток - справа делікатна і тонка. В таких конкурсах завжди купа суперечок і завжди будуть незадоволені. Але я пообіцяла собі, що мій вибір буде залежати не лише від моїх суб’єктивних уподобань", - пояснила Христина.

Співачка впевнена, що обрана 13-річна переможниця Злата Дзюнька зі Львівської області, з піснею "Незламна" зуміє гідно представити Україну в Єревані.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Злата Дзюнька із Дитячого Євробачення-2022
Злата Дзюнька із Дитячого Євробачення-2022

"Переконана, що кожен наш прояв на європейській чи світовій арені - повинен звучати голосом всього українського народу, а меседж бути незмінним аж до самої нашої перемоги", - написала Соловій.

Раніше ми писали про те, що мініатюрна Христина Соловій зізналася, де знаходить сили, щоб творити: "Лише три дні"

Як повідомляв Знай.ua, Соловій "рознесла" Астаф'єву, Дорофєєву та тих, хто показав непристойний жест на всю країну: "Тризуб здорової людини"

Також портал Знай.ua писав, що Христина Соловий схрестила ніжки на ліжку і заявила про права та привілеї: "Це моя свобода"