Алла Пугачова підтримала свого чоловіка Максима Галкіна, якого мінюст росії визнав іноземним агентом, вона попросила її також визнати іноагентом, адже її чоловік "чесна та мужня людина".

Пугачову підтримало багато зірок за кордоном, дехто з відомих росіян, які не живуть в рф, але більшість пропагандистів та недополітиків стали принижувати, хейтити, плюватися жовчю. Пугачова є показником для великої кількості людей старої закалки, і багато політологів її "повстання" назвали першим вагомим словом проти путінського режиму.

Алла Пугачова, скріншот з відео
Алла Пугачова, скріншот з відео

Під постом у Пугачової зібралося понад півмільйона лайків, а сам пост прокоментували не тільки прості громадяни, але й пропагандисти та діячі рф.

Наприклад, прессекретар путіна пєсков, написав, що не буде коментувати її пост такими словами.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

"Я не коментуватиму ніяк цю тему. Я не думаю, що це питання, яке якось стосується кремля". Проте вже те, що він написав коментар говорить про те, що заява Пугачової ще й як стосується кремя.

Співак Тіматі вирішив, що гідний того, щоб коментувати слова Пугачової, або ж прогнутися вкотре перед владою:

"Бути улюбленицею влади та все життя отримувати держ. нагороди, практично зібрати "повного кавалера ордена" і спіткнуться на отриманні останнього ступеня. Тут скоріше правда, про яку не знає читач. Зате читач добре пам'ятає що "іноагент" пів свого життя пропрацювала на федеральному Першому каналі", - написав співак.

Пьотр Толстой, заступник голови держдуми росії, також підлив "ріденького":

"Мені шкода, що Пугачова, колишня найпопулярніша співачка країни, настільки втратила зв'язок із реальністю та солідарна з тими, хто сьогодні бажає поразки росії. Тепер її місце у історичному музеї часів СРСР".

Соловйов у звичній манері по-хамськи прокоментував заклик Пугачової:

"Алла Пугачова пафосно заступилася за Максима Галкіна, визнаного іноагентом, який поливав Росію помиями, який збирав гроші Україні. За глибоким задумом усі мають розплакатися, захопитися таким мужнім кроком і терміново зрозуміти і пробачити Максимкові. Щиро сподіваюся, що цього не буде. Не завжди зі старістю приходить мудрість. Іноді старість приходить одна".

Політик сергій мирнов написав: "Пугачова зобразила пародію на дружину декабриста. Це жалюгідний фарс!"

Акторка шукшина теж налила бруду на сторінку в соцмережі: "З чого А.Пугачова вирішила, що наші солдати, які захищають російських людей на Донбасі та свою країну, менш розумні, ніж вона, і не розуміють, за що проливають кров?"

Нагадаємо, ми писали, що Лайма Вайкуле підтримала Аллу Пугачову, яка зважилася йти всупереч путінській системі: "Пишаюся і захоплююсь...".

Як повідомляв "Знай.ua" Алла Пугачова попросила включити її до чорного списку рф разом з Максимом Галкіним, від такого плювка у путіна захлинулися.

Також "Знай.ua" інформував, Максим Галкін після звинувачень на росії, "показав" середній палець путінському режиму.