Ведуча програм "Світське життя", "Голос країни" Катерина Осадча поговорила з шанувальниками та рештою українців щодо реакції на російських зірок.

Вона попросила закінчити займатися подібними речами, тим більше на тлі останніх новин з Ізюму, де знайшли масове поховання з невинними мирними жителями та воїнами ЗСУ.

Катя Осадча. Фото: instagram.com/kosadcha/
Катя Осадча. Фото: instagram.com/kosadcha/

"Нагадаю – Собчак назвала нас нацистами за те, що українці висловлюються проти участі Наталії Водянової в рекламній компанії бренду Зара, а також Алла Пугачова висловилася на підтримку свого чоловіка, назвала мету загибелі росіян ілюзорною та призвала . Ці висловлювання абсолютно різні, але дещо об'єднуючі - реакція українців", - пише Катерина Осадча в публікації.

За її словами, не можна допустити гастролей "добрих росіян" після нашої перемоги над рашистами в Україні. Бо ми вже робили такі помилки. Нам краще не варто реагувати на Ксенію Собчак, бо вона не має ваги у світовому контексті. А ще можна подякувати Аллі Пугачовій за її слова, але не віддаватися цьому днями.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Юрій Горбунов та Катерина Осадча, фото: Instagram
Юрій Горбунов та Катерина Осадча, фото: Instagram

"Боже, нарешті, ще одне зерно адекватності. Оскільки почитаєш, що пишуть деякі публічні люди та реакцію людей, то місцями закипає мозок", - пише один із користувачів у коментарях.

Нагадаємо, Катя Осадча назвала справжню мету свого повернення в Україну, і вже побудувала плани на майбутнє: "Здійснення мрії"

Як повідомляв "Знай.uа", Катя Осадча показала ідеальну фігуру після Дня народження і залилася сльозами подяки: "А тепер про подарунки"

Знай.ua писав, Катя Осадча показала, хто такі справжні визволителі: "Сльози щастя"