Заслужена артистка України Наталка Карпа радує шанувальників не лише на сцені, а й у соцмережі Instagram. А зараз співачка ще активно наближає перемогу самотужки, виступаючи на концертах та збираючи гроші для постраждалих.

Наталка Карпа зважилася на велике одкровення щодо своєї зовнішності та реакції суспільства на неї. Як виявилося, у юному віці багато хто дивувався, що артистка з України, і запитували, чи має вона східне чи латино-американське коріння.

"І навіть вже в дорослому віці не так давно мене перепитали в одному аеропорті: "Are you Egyptian?)", - додала Наталка.

Скріншот із Instagram, Наталка Карпа
Скріншот із Instagram, Наталка Карпа

Співачка зізналася, що пройшла нелегкий шлях, щоб прийняти себе та свій вигляд. Колись Карпі не подобався власний ніс, здавалося, що він був надто широким і зовсім не делікатним. Більше того, зірка хотіла звернутися по допомогу до платичного хірурга.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

"Грішила я) навіть були думки про пластику… очі - східній тип, я довго з цим звиклась, але одного разу на кастингу мене запримітили саме через мої "розкосі" очі" - заявила співачка.

Зараз Наталка дивується, як раніше могла так прискіпливо ставитися до власної зовнішності. Вона зазначила, що дуже важливо прийняти себе та розглянути привабливість, вміти нею насолоджуватися.

Раніше ми писали про те, що Наталка Карпа зізналася, що закохалася після туру Америкою, незважаючи на чоловіка військового: "З першого погляду"

Як повідомляв Знай.ua, Наталка Карпа заспівала про пекучий біль кожної українки, яка вірно чекає на свого чоловіка з війни: "З цим зіткнулися сотні тисяч сімей"

Також портал Знай.ua писав, що Наталка Карпа слідом за Поляковою вирушила в тур Америкою, щоб порадувати земляків: "Завжди вірна я"