У скрутні часи багатьом людям допомагає саме молитва. Та й самі українці з початку повномасштабної війни неодноразово повторювали слова "Отче наш", а ті, хто їх не знав – вивчив.

Відомий ясновидець Хаял Алекперов в інтерв'ю Григорію Решетнику розповів, які молитви потрібно знати українцям, а також розповів про порчу на володимирі путіні.

Хаял Алекперов, екстрасенс
Хаял Алекперов, екстрасенс

Екстрасенс переконаний, що будь-яка людина має знати не лише слова "Отче наш", а ще 2 молитви.

"Усі молитви в Біблії святі, від початку до кінця. Будь-який українець знає молитву "Отче наш" і все. Але за законом релігії потрібно знати 3 молитви. Що б ви не робили, Бог чує і бачить. Потрібно молитися, щоби все було добре , А про ворога говорити - "Бог тобі суддя"", - ділиться Алекперов у студії проєкту "Як ти?".

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Після цього Решетник згадав і іншого екстрасенса - Олену Курилову. У неї телеведучий питав про порчу на путіна. Йому стало цікаво, чи звертаються з такими питаннями і до Хаяла.

Альона Курилова, фото: Знай.ua
Альона Курилова, фото: Знай.ua

"Я не займався цим і я не займаюся злом. Я завжди говорив - нічого не роби сам, Бог йому суддя і Бог покарає, рано чи пізно. Це питання часу... У нього духовне ім'я, щоб магія не взяла - це не Володимир, це інше. Якийсь батюшка йому привласнив інше ім'я, через це він захищений з цього боку", - розкрив секрет путіна Алекперов.

путін, фото: вільне джерело
путін, фото: вільне джерело

Нагадаємо, що найпотужніший екстрасенс Хаял Алекперов назвав дату кінця війни в Україні: "Я не Бог, але...".

Раніше ми повідомляли, що переможниця "Битви екстрасенсів" Олена Курилова розповіла про псування на шляху.