Відома українська співачка Alyosha розповіла, як кілька місяців на передовій відбилися не її зірковий чоловік, соліст гурту "Антитіла" Тарас Тополя. Цим вона поділилася в інтерв'ю Славі Дьоміну.

Тарас Тополя з перших днів повномасштабного вторгнення подався допомагати українським захисникам. Він кілька місяців перебував на передових позиціях як парамедик і за цей час побачив багато трагічних моментів. Нещодавно артист разом зі своїми побратимами повернувся до Києва.

Тарас Тополя. Фото: скрін youtube
Тарас Тополя. Фото: скрін youtube

Так, дружина музиканта співачка Alyosha в інтерв'ю Славі Дьоміну розповіла, чи помітила якісь зміни у чоловіка після повернення з фронту.

Тарас Тополя і Alyosha, instagram.com/alyoshasinger
Тарас Тополя і Alyosha, instagram.com/alyoshasinger

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

"Зміни, звичайно, є. Його реакції на гучні звуки і так далі. Але це певна захисна реакція, це нормально. Так само вважаю нормальним, якщо якісь дивні моменти в поведінці, я вважаю, що це тимчасово. Коли ми повернемося і проведемо інші психологічні тренінги щастя та кохання, і сімейного тепла, і затишку, дитячого сміху. Це все має лікувати. Кохання лікує все", - поділилася виконавиця.

Раніше портал Знай повідомляв, чоловік красуні Alyosha Тарас Тополя розповів про ставлення Еда Ширана до війни: "Перемолоти цю біомасу, цих фашистів".

Також наш портал інформував, що Володимир Дантес після розлучення згадав молоденьку Ірину Білик на піку популярності: "Ніколи не знаєш, у якій тачці".

Крім того, ми писали, Alyona Alyona повернулася екстрено в Україну заради близької людини, треба вирішити важливі справи: "З батьківського благословення".