Українці можуть отримати 5000 гривень від ПриватБанку, виконавши деякі умови. Про те, що потрібно зробити і хто може отримати гроші, розповіли у пресслужбі фінустанови.

Отримати 5 тисяч гривень можуть українці, які одержують виплати від ООН на карту ПриватБанку. Для того, щоб мати шанс отримати гроші, необхідно попередньо пройти реєстрацію в акції.

Гроші. Фото: скрін youtube
Гроші. Фото: скрін youtube

"Клієнти, які отримують допомогу від Світової продовольчої програми ООН, можуть отримати додаткові 5 тисяч гривень у вигляді подарункового сертифікату та поповнення мобільного телефону", - йдеться у повідомленні.

Так, охочим взяти участь у акції потрібно зареєструватися за посиланням та отримати виплати від ООН через Western Union на картку Mastercard ПриватБанку. Після цього потрібно здійснити 2 транзакції на загальну суму від 500 грн з будь-яких карток Mastercard ПриватБанку.

Популярні новини зараз
Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Учасники, які виконали ці умови, гарантовано отримають поповнення мобільного на 50 гривень, а 50 щасливчиків щомісяця отримають подарунковий сертифікат на 5 тисяч гривень", - уточнили у ПриватБанку.

Раніше портал Знай повідомляв, "Ощадбанк" заблокував клієнту гроші без жодних пояснень: "Висять незрозуміло де".

Також наш портал інформував дефіцит доларів в Україні: у НБУ розповіли, коли в касах банків з'явиться валюта.

Крім того, наш портал інформував новий податок для обмінників: Данило Гетьманцев розповів, які зміни насправді принесе нововведення.