Популярний український актор театру та телебачення, зірка серіалу «Кріпосна» Тарас Цимбалюк поділився свіжими новинами у соціальній мережі. Він звернувся до українців та розповів про свою прем'єру.

Цю новину Тарас Цимбалюк оприлюднив у своєму акаунті в Instagram.

«ЛЬВІВ, ЧЕНІВЦІ, НЕТІШИН! ЕМІГРАНТИ їдуть до вас! Запрошуємо усіх на нашу прем’єру! Квитки у шапці профіля та на @karabas_com Гастрольний Тур: 1.10 - НЕТІШИН (сб) 2.10 - ЧЕРНІВЦІ (нд) 15.10 - Львів (сб) А як воно зараз там, за кордоном? Буде яскраво і до глибини душі. Нашої душі, там - у незвичній Європі… Від іронічної комедії до драми нашого життя! З КОЖНОЇ ВИСТАВИ МИ КУПЛЯМО АМУНІЦІЮ ДЛЯ ЗСУ! Тож підтримай країну - купи квиток! Слава Україні! Ви з нами?», - підписав публікацію український актер.

Багатотисячна аудиторія, яка підписана на сторінку зірки «Фортечної», не змусила довго чекати, і вирушила в розділ з коментарями.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Тарас Цимбалюк. Фото: скрін youtube
Тарас Цимбалюк. Фото: скрін youtube

«Вітання з Києва Друзі Львів-Чернівці Відкидайте всі сумніви і приходьте поринути у творчість наших талановитих хлопців @taras.tsymbaliuk та @actoroleiinyk, отримайте розряд живої енергії, дозвольте собі знову сміятися!Це свого роду психологічна реабілітація», «Крутяк! Надіюсь список міст буде поповнюватись!», «А ми вже купили квитки», «Прекрасні талановиті актори! Фото чудове! Удачі!», - пишуть відгуки фоловери Тараса.

Комментарии на пост Тараса Цимбалюка в Instagram
Комментарии на пост Тараса Цимбалюка в Instagram

Комментарии на пост Тараса Цимбалюка в Instagram
Комментарии на пост Тараса Цимбалюка в Instagram

Як раніше повідомляв портал "Знай", Тарас Цимбалюк із "Крипостної" вирішив опанувати двоколісний транспорт.

Нагадаємо, Тарас Цимбалюк із "Кріпосної" після розлучення заговорив про нові відносини.