Відомий український актор та телеведучий Юрій Горбунов, який також є чоловіком Катерини Осадчої з програми "Світське життя", досить часто ділиться з шанувальниками свіжими публікаціями та новинами з особистого та творчого життя в Instagram, де за ним стежить 1 мільйон людей.

Юрій Горбунов побував на сімейному святі - весіллі своєї племінниці, яка мала вийти заміж ще 26 лютого, але війна "обламала" всі плани. Більше того, дівчина не лише узаконила свої стосунки з коханим, а й повінчалася.

Скріншот із Instagram, Юрій Горбунов
Скріншот із Instagram, Юрій Горбунов

"Сьогодні, на фоні таких позитивних і обнадійливих новин з фронту,дуже приємна новина сталася в нашій родині! Вийшла заміж і повінчалась моя племінниця Наталя!!" - написав Горбунов.

Обранець племінниці артиста відважно служить у складі ЗСУ, йому дали відпустку і він скористався можливістю взяти за дружину Наталю, зареєструвавши шлюб на небесах. Юрій зауважить, що на урочистості зібралися лише близькі люди, але Каті Осадчої не було видно.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

"У дуже вузькому колі родичів, ми все ж таки відсвяткували народження нової української сім‘ї!! Живіть в злагоді і мирі, діти!! І Перемоги всім нам!!!" - підсумував ведучий.

Раніше ми писали про те, що Юрій Горбунов відчув легке хвилювання перед старим-новим сезоном "Танці зі зірками": "Судді інші, Ями не буде"

Як повідомляв Знай.ua, Юрій Горбунов став справжнім козаком, не забувши рушницю, Оля Цибульська навіть ротик прочинила.

Також портал Знай.ua писав, що Юрій Горбунов зізнався, як до Каті Осадчої пустував в університеті: "Без перерви 12, було не дуже приємно"